Vad är SEM? Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring (SEM) är en uppsättning åtgärder som syftar till att öka webbplatsens trafik av sin målgrupp med hjälp av sökmotorer. Sökmarknadsföringsmetoder inkluderar alla metoder som löser detta problem, allt från direkt attraktion av riktad trafik med länkar från platser som är mindre relevanta för webbplatsen, till arbete inom webbplatsen, vilket säkerställer en ökning av webbplatsens relevans för sin målgrupp (vilket ökar webbplatsens synlighet i sökmotorer genom att ranka om sökresultaten till denna webbplats för viktiga frågor). Faktum är att sökmotormarknadsföring handlar om omfördelning av trafik på Internet från platser som är mindre relevanta för begäran till platser med mer relevans för dem (E. Tarasov).

Varför används termen ”marknadsföring” och inte ”reklam”? Eftersom begreppet ”reklam” är ett mål och marknadsföring är ett sätt att öka reklamens effektivitet.

Med hjälp av sökmotormarknadsföring kan du bara locka till dig den publik som själv är intresserad av att köpa kundens varor och tjänster.

Мы поможем тебе!

Связаться в один клик